avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere terasa sezoniera pe un deal extravilan
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere terasa sezoniera pe un deal extravilan

Buna ziua!
As dori sa stiu daca un SRL sau o II poate deschide o terasa sezoniera pe un teren aflat la baza unui deal.Terenul este extravilan.
Daca acest lucru este posibil,este nevoie de autorizatie de constructie? Mentionez ca terasa se doreste a fi construita numai din lemn,fara fundatie-practic doar un mic bar si cateva mese folosindu-se o parte din vegetatia existenta(terenul este in propietate).E necesara obtinerea tuturor celorlalte autorizatii si avize ca in cazul unei terase normale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:45, 3 Iulie 2012
Categoric aveti nevoie de autorizatii si avize de functionare, aceleasi ca si la o terasa normala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuie pentru a face o terasa in curte proprie? beasan beasan Buna am deschis un srl la cere i-am modificat domeniul de activitate in \"Baruri\" si \"alte activitati recreative\".[b]ce acte imi trebuie pentru a deschide ... (vezi toată discuția)
Construcție magazie pe teren fără puz Juggler24 Juggler24 Salutare! De curând am achiziționat un teren extravilan pe care doresc să îmi construiesc o casă. Acum am inceput procesul de introducere in intravilan ... (vezi toată discuția)
Constructie mansarda la casa aflata in indiviziune lovely_black_mamba lovely_black_mamba Am cumparat un apartament intr-o casa veche unde curtea si acoperisul sunt in indiviziune. Din 6 vecini, unul si-a construit mansarda (fara acordul vecinilor ... (vezi toată discuția)