avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce pasi trebuie pentru a face o terasa in curte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce pasi trebuie pentru a face o terasa in curte proprie?

Buna
am deschis un srl la cere i-am modificat domeniul de activitate in "Baruri" si "alte activitati recreative".ce acte imi trebuie pentru a deschide o terasa in curtea proprie care sa aibe si un teren de minigolf?Daca trebuie autorizatie de la primarie cat costa cea pentru terasa pe domeniu privat(daca se face vreo diferenta...) si ca sa pot inchiria terenul de joaca cu ora,iarasi ce acte mi-ar mai trebui ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: beasan , utilizator 12:58, 17 Iunie 2010
in primul rand va trebuie spatiu suficient si apoi acordul vecinilor...:yes: si doar apoi autorizatii de la primarie si asa mai departe...
Multumesc si sa va traiasca ingerasul:)
acordul vecinilor il am ...doar ca nu stiu daca se face vreo diferenta pentru autorizatii in curte proprie sau pe teren public.am citit pe un forum ceva si despre proiect pentru terasa...dar eu nu cred ca as avea nevoie de asa ceva din moment ce pun cateva mese si un bar construit din caramizi cu pult de lemn.

ce autorizatii mi-ar trebui pentru terasa si un minigolf?

multumesc
va trebuie acordul vecinilor, pe care inteleg ca il aveti, apoi autorizatia de functionare, apoi autorizatie de constructie avand in vedere ca veti ridica un bar, certificat de urbanism; mare atentie la nivelul de zgomot ca sa evitati eventuale reclamatii din partea vecinilor in ceea ce priveste muzica ar trebui ca in momentul in care ati dat drumul la treaba sa efectuati niste masuri sonometrice pentru ca nivelul de zgomot sa nu devina o problema ; trebuie sa mai aveti contract cu o firma de salubritate pentru ridicarea gunoiului, va trebuie casa de marcat setata pe produse deci sa nu arate doar totalul ca va veti alege cu o mare amenda de la garda financiara; apoi daca va ganditi sa vindeti si mancare chiar si minuturi lucrurile se complica pentru ca este nevoie de alte autorizatii
multumesc pentru ajutor:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot! GABRI_EL GABRI_EL Imi puteti spune ce pot face pentru a fi retrasa autorizatia de functionare a unui bar care polueaza linistea vecinilor cu muzica provenita de la o orchestra ... (vezi toată discuția)
Autorizatie terasa ambulanta ursumita ursumita Buna ziua, Detin o societate din 2008, cu punct de lucru fix autorizat conform legislatiei existente pentru activitatea de catering, desfasurata in mod ... (vezi toată discuția)
Prelungire balcon, deasupra demisolului AncaPMB AncaPMB Bună ziua, Locuiesc la parter, dintr-un bloc nou din 2013. Când m-am mutat am semnat fără sa știu pe deplin ce înseamnă, o petiție pentru locatari, ca ... (vezi toată discuția)