avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Restaurant-bar care depaseste nivelul de zgomot!

Imi puteti spune ce pot face pentru a fi retrasa autorizatia de functionare a unui bar care polueaza linistea vecinilor cu muzica provenita de la o orchestra de lautari care canta live?! Este vorba de o locatie dintr-un cartier linstit de case, iar un vecin a cumparat o casa veche a atasat la ea un fel de sopron, i-a pus termopane, toata gradina a amenajat-o parcare, a pus pavele pe jumatate din curte si a deschis o terasa-bar-restaurant unde zi de zi si noapte de noapte canta muzica! Cu program de functionare pana la 5 dimineata! Nici un vecin nu a fost intrebat despre acord, daca sunam la politie la 112 ni se spune ca vom fi amendati noi pentru ca acest serviciu este pentru fapte grave nu pentru zgomot, primaria ne-a raspuns ca au autorizatie fara muzica iar ei nu lucreaza dupa ora 16 ca sa verifice, cei de la sanatate publica au venit sa verifice nivelul de zgomot la orele 14 pentru ca nu lucreaza noaptea iar noi stam si veghem noapte de noapte si ziua nu avem randament la serviciu. Imi puteti spune ce solutii avem pentru a rezolva aceasta situatie. Patronul este un om influent si a spus ca ne cumpara si pe noi, pentru ca primaria nu se va amesteca niciodata in curtea lui. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:03, 27 Mai 2012
In acest articol gasiti informatiile care va pot fi de folos:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acord al vecinilor crys_1410 crys_1410 Buna seara, cum poate obține o societate comercială autorizația de funcționare fără acordul vecinilor de pe hotar? (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului robertalin86 robertalin86 As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin pianist NataliaMar NataliaMar Buna ziua, Stiu ca poate parea o problema de om rasfatat asta, dar am un vecin cu pian care s-a mutat in bloc acum cateva luni. La inceput era mai cu bun ... (vezi toată discuția)