avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... concediu medical
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

concediu medical

Sunt administrator a doua asociatii de proprietari si femenia de se sevici este angajata la una din asociatii cu 6 ore si la cealalta ci 2 ore. Aceasta este in concediu medical. Cum procedam cu calculul acestuia. In baza aceluiasi certificat calculam CM si la o asociatie si la cealalta? In declaratia 112 apare in CM la ambele? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dan_crihan , utilizator 17:49, 3 Aprilie 2017
Da , acelasi certificat este luat in calcul, unul original si unul in copie semnat si stampilat de medic "pentru conformitate".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de boala mirela.onciu mirela.onciu Am un salariat, cu timp de lucru 2 ore, care lucreaza cu 8 ore la buget, in aprilie a fost in concediu de boala. Cum trebuie sa-l pontez. Este sotul meu, As ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru concediul de maternitate si cresterea copilului Kisgyorgy-Kosa Imola Kisgyorgy-Kosa Imola Buna ziua! As avea nevoie de ajutor. Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de maternitate? Am doua locuri de munca, una de baza cu 8 ore si una cu ... (vezi toată discuția)
2 locuri de munca adrianan10 adrianan10 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: Daca o persoana lucreaza in 2 locuri de munca diferite, atunci cand are un concediu medical unde il ... (vezi toată discuția)