Daca o persoana fizica autorizata a depus declaratiile 200 si 220 fara a depune declaratia 600,nerealizundu-se plafonul de plata a contributiiei catre pensii, va mai depune declaratia unica?
Buna ziua. Vreau sa deschid un fast food de marime medie unde clientul sa serveasca masa pe terasa fasfoodului.Intrebare, la ce cod caen ma incadrez. multumesc.
Buna seara.
Am si eu o nelamurire cu privire la drepurile consumatorului.
Am cumparat un telefon de la o societate care a intrat in procedura de insolventa,produsul sa defectat,si conform certificatului de garantie a fost trimis la reprezentantul legal cu suportul tehnic si service.
Am primit negatia de la cei ce efectuiaza reparatia in garantie si mi sa transmis ca trebuie sa merg sa mi se dea alt produs din aceias categorie si acelas model,stiins situatia socetatii care a vandut produsul.Cum procedez in situatia de fata?Cine este responsabil cu schimbarea produsului?
Buna ziua.Rog sa-mi spuneti ce pot face in situatia urmatoare.Am un vecin pe scara care este politist.Mentionez sa spun ca nu avem tangente gen buna ziua etc.De ceva timp ma jigneste cand trec pe langa el gen injuraturi,sa ma dau la o parte cand este fiul sau cu bicicleta pe afara.Da muzica tare la masina in parcare in orele de liniste.intr un cuvint omul lcare ar trebui sa respecte legea o incalca.
cum trebuie procedat in astfel de cazuri.