avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului si garantia unui produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului si garantia unui produs

Buna seara.
Am si eu o nelamurire cu privire la drepurile consumatorului.
Am cumparat un telefon de la o societate care a intrat in procedura de insolventa,produsul sa defectat,si conform certificatului de garantie a fost trimis la reprezentantul legal cu suportul tehnic si service.
Am primit negatia de la cei ce efectuiaza reparatia in garantie si mi sa transmis ca trebuie sa merg sa mi se dea alt produs din aceias categorie si acelas model,stiins situatia socetatii care a vandut produsul.Cum procedez in situatia de fata?Cine este responsabil cu schimbarea produsului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 2 Noiembrie 2016
Contactati reprezentantul dealerul national al produsului si stabiliti direct cu acesta inlocuirea aparatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire autoturism in perioada de garantie. mircea1986 mircea1986 Intrebare: Este posibila inlocuirea unui autoturism cumparat de nou, aflat inca in perioada de garantie, cu defect de fabricatie pe care dealer-ul nu il ... (vezi toată discuția)
Garantie placa video umnut umnut Buna ziua, In urma defectarii unei placi video, cumparata de la un magazin IT, s-a trimis produsul specificat in garantie. Dupa doua saptamani, s-a ... (vezi toată discuția)
Produsul neraparat in 15 zile - am dreptul sa cer inlocuirea acestuia cu unul nou? Andrei_Dan_S Andrei_Dan_S Salutare, am o situatie legata de un produs defectat si trimis in service, care in prima faza mi s-a transmis ca pisele pentru reparatie vor ajunge in data ... (vezi toată discuția)