avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate andreeasebi88

Activitate andreeasebi88

Buna ziua cum trebuie să procedez cu contabilă care nu înțelege că pe concediu prenatal nu se pune poprire... cei de la biroul executor confirmă cele spuse de către mine dansa o tine una si buna pe ă ei ca se.pune pana in momentul cand.intru in concediu de creștere copil. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac in cazul de fata . Multumesc
Discuție Calcul salariu
Buna ziua in luna septembrie am lucrat 15 zile si 6 am avut concediu prenatal pe cele 15 zile am si o poprire de 1/3 . Salariul de incadrare e de 2350.
As dori sa stiu cat o sa iau in mana in data de.... când se va face angajamentul de plata va multumesc.
Buna ziua pe concediul prenatal se pune sau nu poprire
Buna ziua pe concediu prenatal se poate institui proprire sau cum se procedează.va multumesc
Răspuns la discuția Poprire
E proprire pentru credit data de executor judecătoresc pe hârtiile primite de la ea apare proprire pe conturile bancare de asta ziceam ca acolo primesc salariu de la unul din locurile de muncă pe care le am , si de acea întrebam cum se procedează în cazul de fata se pune pe ambele proprire sau cum. La executor doar luni ajungem e inchis pana atunci.

Company Advising a scris:

Creditorul nu are de unde sa stie ce e cu acele conturi. Sunt sanse sa isi recupereze suma din poprire direct. De unde provine executarea?(hotarare jduecatoreasca, credit).

Oricum, ar fi indicat sa ii transmiteti executorului o notificare prin care ii comunicati ca suma se recupereaza din veniturile salariale. Dar banii retrasi din cont sunt bani retrasi. Doar prin contestatie si intoarcere ii mai vedeti inapoi, dar e cale lunga pana acolo.

Răspuns la discuția Poprire
Ceea ce intra la banca e tot un salar de unde lucrez cu jumătate de normă 2 zile pe saptamana. Va multumesc

Dapix a scris:

Dacă salariul îl primiți în mână, atunci executorul va fi nevoit sa ceară poprirea direct la sursă. Salariul și pensia nu se pot popri de două ori, adică și la sursă și la Bancă. Dar dacă la Bancă intră alte venituri decât salariul, este corect să se pună executare silită și pe contul bancar.

Dubla poprire se referă doar la salariu în cazul salariaților, și pensie în cazul pensionarilor. Atât.
Dacă salariul îl primiți direct în mână, în cazul prezentat de dvs, nu prea aveți ce negocia cu executorul.

Executorii nu discută telefonic, trebuie să vă prezentați direct la sediul lor.

Răspuns la discuția Poprire
Nu am mai gasit acea discuție decât dupa ce am postat din nou imi cer scuze.
Deci pana la urma care ar fi soluția in cazul de fata?


Dapix a scris:

Păi și de ce acum ați deschis alt topic`? De ce nu ați continuat discuția pe vechiul topic`?

Răspuns la discuția Poprire
Intr-o alta postarea mi-ati zis ca legea nu permite 2 popriri pe acelasi nume sau ceva de genu ce primesc pe card e tot un salar dar mai mic.
La angajator salariu se primeste in mana nu in mediu bancar...iar in momentul cand am aplicat ca si codebitor pt creditul restant nu mi sa cerut nici un act de la locul de munca. De executor nu reusesc sa dau am tot încercat telefonic.
Discuție Poprire
Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci.
În cursul zilei de astăzi am primit si un mesaj de la banca transilvania cum ca mia fost blocată linia de credit si cardul pt proprire.... in cazul de fata se mai instituie oprire si la angajator sau rămâne doar poprirea pt banca.
Va multumesc pt informatii
Discuție Poprire
Buna ziua, daca mi sa instituit o oprire pe veniturile de pe card, un salar mai mic primesc pe card, cel de la angajator il primesc in mana.Se mai instituie poprire si la angajator sau doar pe carduri