avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua, daca mi sa instituit o oprire pe veniturile de pe card, un salar mai mic primesc pe card, cel de la angajator il primesc in mana.Se mai instituie poprire si la angajator sau doar pe carduri
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:58, 2 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu permite dubla poprire. Ori vi se reține direct numai la angajator, ori numai din contul curent. Dar asta depinde și de dvs, dacă vă luptați să vă apărați drepturile, sau rămâneți pasivă.
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Ce suma de bani poate debita banca automat din cont cu titlu de poprire? Bakty1975 Bakty1975 Va rog sa ma lamuriti intr-o problema la care nu am gasit raspuns pe nicaieri. Sunt angajat bugetar si am cont la o banca, la care mai am si 2 credite, ... (vezi toată discuția)