avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters343160

Activitate ContSters343160

Răspuns la discuția Impozit pe cladire majorat
Intrebarea mea era alta:
-daca pe un act de vanzare -cumparare a apartamentului sotul e singurul proprietar ,iar pe urmatorul eu sunt titulara , nu inteleg de unde rezulta ca eu am doua proprietati? ( asta juridic vorbind) si nu cred ca se referea la ce ati spus ..consultati codul fiscal, art. 251: Calculul impozitului pentru persoane fizice. La aliniatul (3) este un tabel, cred ca de acolo apare diferenta. Ati fost impozitata conf. coloanei 3 si imobilul d-voastra se incadreaza la coloana 2(aveti apa curenta, grup sanitar+baie, incalzire centrala, etc)
[ link extern ] ...
Buna ziua!
Sotul a cumparat apartamentul in care stam pe numele lui si avem domiciliul, desi la acea data eram casatoriti.In 2008 pe numele meu(sotia)casatorita cu....(numele sotului) am cumparat un apartament.
Am intocmit toate actele , am platit fiecare impozit, insa acum cand am vrut sa merg sa vand apartamentul, au spus ca trebuie sa platesc pe ultimii 5 ani impozitul majorat cu 65% - adica 4600 RON.
MENTIONEZ : PRIMUL ACT E DOAR PE NUMELE SOTULUI.
MULTUMESC!

Buna ziua,
As dori sa stiu cand va intra in vigoare legea salarizarii unitare?
Vreau sa stiu daca imi pot face dosarul singura pentru cei 25% retinuti de Boc in perioada iunie -decembrie 2010.
Mai pot avea castig de cauza?
cum se poate trece de pe postul de superior 3 pe un post vacant de superior 1A?