avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Trotus74

Activitate Trotus74

Bună ziua
Are voie un ofițer de poliție sa aiba relatii intime cu victima unei agresiuni sexuale in cazul in care el se ocupă de dosarul de cercetare penală?
Multumesc
Răspuns la discuția Urmarile unei agresiuni sexuale!
multumesc!
Răspuns la discuția Urmarile unei agresiuni sexuale!
victima isi mai poate retrage plangerea?
Care sunt etapele unui dosar de agresiune sexuala dupa ce a fost identificat faptasul in fata organelor de politie(in sediul politiei) iar victima doreste tragerea la raspundere a faptasului si se constituie parte civila cu o suma de bani?
Multumesc !
Multumesc frumos!
Mă întrebam,oare la 94 de ani un om mai are discernamant?
Dacă atacam testamentul după deces ce șanse avem noi restul....
Buna ziua!
Bunicul meu in varsta de 94 de ani a facut testament unei nepoate dupa ce a dezbatut mostenirea dupa bunica decedata.Ei au avut doi copii care sint decedati amandoi dupa bunica.Urmasi suntem in total 5 nepoti si Nora care locuiește in curte cu bătrânul.
Am înțeles ca are făcută acea evaluare psihologica si ar fi in deplinatate mintala de 75%.
La acea dezbatere după bunica nu am fost chemați la notar si noi ceilalți mostenitori!
Acest Testament poate fi atacat in timpul vieții Bunicului?
Va rog sa mă ajutati cu un model de notificare către Banca ptr.recuperarea comisionului de risc care a fost transformat in administrare si am si hotărâre ANPC favorabilă!
Buna seara!
Am făcut reclamatie către ANPC in leg.cu un credit de nevoi personale încheiat cu BCR in 2008 in care aveam comision de risc si de administrare.
In urma unor acte aditionale BCR a modificat contr.initial fara acordul meu si au transformat comisionul de risc in comision de administrare,de fapt le-au cumulat,rata rămânând aceeași ....
ANPC ul a sanctionat BCR contraventional si a hotărât restituirea comisionului de risc perceput ...banca nu da nici un semn deși rezultatul e dat din 15 01 2016...
Cum procedez mai departe ptr a lua banii de la banca...
Discuție Mostenirea
Bunurile imobile mostenite obținute după dezbaterea succesiunii pe baza de certificat de mostenitor sunt bunuri comune dacă ești căsătorit?