avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare către Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare către Banca

Va rog sa mă ajutati cu un model de notificare către Banca ptr.recuperarea comisionului de risc care a fost transformat in administrare si am si hotărâre ANPC favorabilă!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 22:05, 1 Februarie 2016
Puteti sa accesati pe internet sesizari si reclamatii la banca respectiva, completati formularul si-l trimiteti. Sunt obligati sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de acordare si administrare credit ipotecar sorri sorri Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar de la o banca, iar in afara de comisioanele de analiza,si acordare care s-au platit la semnarea contractului, se ... (vezi toată discuția)
Comision de risc paul_anita paul_anita As dori sa deschid proces impotriva bancii care refuza sa elimine in conformitate cu OG 50/2010 comisionul de risc din contractul de credit. Ce fel de actiune ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 art.95 REMUS70 REMUS70 Daca nu am avut cunostinta de aceasta ordonanta,se considera ca sa acceptat tacit. Mi sa transformat comisionul de risc in comision de administrare care se ... (vezi toată discuția)