Daca nu am avut cunostinta de aceasta ordonanta,se considera ca sa acceptat tacit.
Mi sa transformat comisionul de risc in comision de administrare care se incaseaza din 2007 pina in prezent. Am cerut ajutorul celor de la ANPC , iar dansii mi-au dat urmatorul raspuns : ,,In conf. cu prevederile art.II din Legea nr.288/2010,actele aditionale nesemnate de catre consumatori pana la data de 03.03.2011,considerate tacit pana la data intrarii in vigoare a prezentei legiisi vor produce efectele.
Va rog frumos ! Mai am vreo sansa sa elimin acest comision ?
VA MULTUMESC !
Comisionul de administrare nu il puteti elimina fiind unul conform prevederilor legale, insa puteti da banca in judecata pentru comisionul de risc pe care l-ati platit pana la transformarea comisionului de risc intr-unul de administrare; comisionul de risc reprezinta o clauza abuziva si, daca va fi declarat ca atare de catre instanta, puteti sa solicitati instantei sa vi se restituie cval. comisionului astfel platit, inclusiv dobanzi.platit
De ce atunci in alt contract de credit am facut sesizare la ANPC si cand au vazut ca sunt controlati ne-au chemat sa semnam un act aditional ,prin care au scos comisionul de ADMINISTRARE, care spuneti ca este legal ? (Credit ipotecar )