avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate petrutatache

Activitate petrutatache

Buna ziua. Multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara. As dori sa va mai intreb ceva; daca se incheie act de intretinere intre mine si mama care are varsta de 77 ani, este necesar si asistenta din partea unui avocat? sau se poate rezolva doar prin notar? Mentionez ca locuiesc cu mama din momentul in care i-am achitat datoria acum mai multi ani, cand mi-am vandut garsoniera in care locuiam. Am inteles ca notarul poate solicita o expertiza medico- legala doar daca constata ca vanzatorul (mama) are un anume comportament. Sunt derutata de acest aspect si nu stiu exact unde trebuie sa ma adresez pentr a afla exact cum sa procedez. Fiind pandemie sunt restrictii si totusi vreau sa rezolv aceasta problema. Multumesc anticipat
Buna ziua. am o intrebare de adresat.
Doresc sa stiu daca pot incheia un contract de vanzare-cumparare (eventual cu clauza de intretinere) cu mama, asupra apartamentului in care locuim , fara a fi implicati ceilalti frati. In urma cu mai multi ani i-am platit mamei o datorie destul de mare la vremea aceea (6000 e), urmand sa raman in casa dupa moartea ei. Este nevoie de expertiza psihiatrica pentru a trece apartamentul pe numele meu?
Doresc sa stiu cum este mai bine sa procedam pentru a nu avea probleme cu fratii in viitor. Multumesc
Răspuns la discuția achitare datorie restanta
Multumesc frumos
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate. Am avut o datorie la intretinere si un angajament de plata facut cu biroul de executori, angajament pe care l-am respectat si am reusit sa achit toata suma restanta pe care o aveam. Intrebarea mea este; cum se procedeaza acum pentru a nu mai figura cu apartamentul grevat de sarcini? Cine trebuie sa se ocupe de acest lucru? Cei de la administratia blocului spun ca acum totul s-a stins de la sine dar banuiesc ca trebuie facut ceva pentru a mi se ridica interdictia pe care o am pe apartament.
Multumesc anticipat.
O zi buna!
Buna ziua,
Ma intereseaza unde se poate plati contributia de asigurari sociale de sanatate in cazul in care nu am venit in tara? Am nevoie de spitalizare si doresc sa platesc retroactiv pentru a beneficia de serviciile medicale de stat.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce se poate intampla daca cartea de munca a ramas neinchisa de ultimul angajator?
Am fost sa ridic cartea de munca de la itm bucuresti, fiindu-mi necesara pentru angajare si am constatat ca este neinchisa. Mi s-a explicat ca nu au fost depuse statele pe o anume perioada si asta ar fi motivul pentru care a ramas neinchisa. Nu stiu cum ma poate afecta pe mine acest aspect.As dori un sfat daca se poate. Multumesc