avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... achitare datorie restanta
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

achitare datorie restanta

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate. Am avut o datorie la intretinere si un angajament de plata facut cu biroul de executori, angajament pe care l-am respectat si am reusit sa achit toata suma restanta pe care o aveam. Intrebarea mea este; cum se procedeaza acum pentru a nu mai figura cu apartamentul grevat de sarcini? Cine trebuie sa se ocupe de acest lucru? Cei de la administratia blocului spun ca acum totul s-a stins de la sine dar banuiesc ca trebuie facut ceva pentru a mi se ridica interdictia pe care o am pe apartament.
Multumesc anticipat.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: petrutatache , utilizator 14:05, 18 Decembrie 2019
Buna ziua,
Intrebati pe executor daca a transmis la CF aceasta interdictie.
Daca da atunci cu o adeverinta de la asociatie si cu viza executorului solicitati ridicarea ei de la CF.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce impact are o sarcina aparuta pe un extras de carte funciara in obtinerea unui credit? B_Adina B_Adina Buna seara, As dori sa stiu ce impact are asupra obtinerii unui credit, o sarcina pe extrasul de CF. Tocmai am aflat ca exista o intretinere restanta pe ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare apartament Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am cumparat in anul 2011 un apartament prin programul Prima Casa, l-am achitat acum in 2015 si doresc sa-l vand. Care sunt pasi de urmat pentru a ... (vezi toată discuția)
Info extras carte funciara pentru informare kza kza Buna seara, Pentru acordarea unui credit cu ipoteca, am solicitat un extras de carte funciara pentru informare, proprietatea fiind cu sarcini de uzufruct ... (vezi toată discuția)