Buna ziua. am o intrebare de adresat.
Doresc sa stiu daca pot incheia un contract de vanzare-cumparare (eventual cu clauza de intretinere) cu mama, asupra apartamentului in care locuim , fara a fi implicati ceilalti frati. In urma cu mai multi ani i-am platit mamei o datorie destul de mare la vremea aceea (6000 e), urmand sa raman in casa dupa moartea ei. Este nevoie de expertiza psihiatrica pentru a trece apartamentul pe numele meu?
Doresc sa stiu cum este mai bine sa procedam pentru a nu avea probleme cu fratii in viitor. Multumesc
Buna ziua. Multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara. As dori sa va mai intreb ceva; daca se incheie act de intretinere intre mine si mama care are varsta de 77 ani, este necesar si asistenta din partea unui avocat? sau se poate rezolva doar prin notar? Mentionez ca locuiesc cu mama din momentul in care i-am achitat datoria acum mai multi ani, cand mi-am vandut garsoniera in care locuiam. Am inteles ca notarul poate solicita o expertiza medico- legala doar daca constata ca vanzatorul (mama) are un anume comportament. Sunt derutata de acest aspect si nu stiu exact unde trebuie sa ma adresez pentr a afla exact cum sa procedez. Fiind pandemie sunt restrictii si totusi vreau sa rezolv aceasta problema. Multumesc anticipat
Moștenire
Cmstanciu
Bună ziua,
În urma unui sentințe judiciare ar trebui sa plătesc o suma mare de bani unei primarii!
Problema este bineînțeles pământul moștenit de la ... (vezi toată discuția)