As vrea sa va intreb cum este legal sa se aduca la cunostiinta agajatilor: un mail al HR-ului in care se zice ca s-a in data x s-a luat decizia asta sau trebuie trimisa/publicata undeva hartia cu decizia nr y, continutul ei, nr de inregistrare si semnatura/stampila ?
eu din art 10, inteleg ca daca imi iau CM nu primesc bonul pe ziua/zilele cat sunt in CM insa restul zilelor din luna in care am fost, ar trebui sa primesc, ceea de societatea nu imi va da
In compania la care lucrez s-a luat decizia ca in cazul in care un angajat isi ia concediu medical intr-o luna (indiferent ca este o zi sau mai multe), NU va primii pe intreaga luna respectiva bonurile de masa pe zilele lucrate.
Este legala o astfel de decizie? ... si daca nu, imi puteti spune legea/art care sunt incalcate?
Trebuie sa declar pierdut la Monitorul Oficial un CIF al unui ONG, dar in cerere trebuie sa scriu seria si numarul CIF-ului pierdut.
Am o copie de a lui, insa nu scrie nici un numar sau serie pe el. Este pe o jumatate de pagina si scrie doar numele ONG-ului, adresa si data eliberarii.
Buna ziua,
As dorii sa intreb cum se poate declara pierdut un Certificat de Inregistrare Fiscala din 1995 al unui ONG. ONG-ul si-a schimbat recent adresa, si trebuie actualizat CIF-ul, dar nu gasim originalul (doar copii), iar la ANAF mi s-a spus sa il declar pierdut la Monitorul Oficial. Daca e asa, imi puteti spune procedura pas cu pas?
Multumesc!
Suntem un ONGS si am dorii sa stim de ce acte este nevoie pentru a ne putea fii redirectionati cei 2% din impozitul aferent anului 2014.
As vrea sa mentionez ca vom avea alegeri pentru conducerea ONG-ului in luna februarie si va dura putin pana cand biroul de conducere va primii hotararea definitiva de la judecatorie.