avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum declar pierdut un Certificat de Inregistrare ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum declar pierdut un Certificat de Inregistrare Fiscala din 1995?

Buna ziua,
As dorii sa intreb cum se poate declara pierdut un Certificat de Inregistrare Fiscala din 1995 al unui ONG. ONG-ul si-a schimbat recent adresa, si trebuie actualizat CIF-ul, dar nu gasim originalul (doar copii), iar la ANAF mi s-a spus sa il declar pierdut la Monitorul Oficial. Daca e asa, imi puteti spune procedura pas cu pas?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 14:21, 13 Iunie 2016
Buna ziua,

Intr-adevar ce trebuie sa faceti este sa il declarati pierdut in ziar. Se da anunt in Monitorul Oficial prin care se declara pierdut certificatul si se declara nul;

Pentru publicarea oricarui anunt de pierdere aveti nevoie de:
• cerere de publicare, insotita de delegatie/imputernicire si copie B.I/C.I delegat/imputernicit
• dovada platii taxei de publicare

Modalitati de transmitere a actelor spre publicare:

- prin posta

- direct la sediul Centrului pentru relatii cu publicul

O zi frumoasa,
Echipa Reinvent
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2016
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Nu mai sunt cetatean roman din 1987 si cartea de munca a ramas ... semiro semiro Nu mai sunt cetatean roman din 1987 si cartea de munca a ramas la ultimul loc de munca. Am luat legatura cu arhiva si mi sa spus ca ma gaseste pe statele de ... (vezi toată discuția)
Livretul militar Danieltita Danieltita Cum pot obine Livretul Militar ? Orginalul l-am predat cind am plecat din ROMANIA in 1990 Multumesc Daniel (vezi toată discuția)