Parintii mei doresc sa ma ajute cu o suma foarte mare de bani pentru a achizitiona un apartament sau casa in perioada urmatoare. Sunt casatorit, avem doi copii.
In cazul putin probabil al unui divort, dar iau in calcul si acest aspect neplacut, ce cai legale am pentru a ma proteja in cazul acesta. Suma de bani provine din vanzarea unui apartament ce a apartinut bunicii mele.
Cum este cel mai corect sa procedam ? Sa imi transfere parintii mei suma de bani la momentul achizitiei noului impobil ? Conteaza momentul transferului sumei in contul meu ?
publisher
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Fugi de IFN ca de dracu.
Cere de la un prieten, vecinul de palier, coleg, familie, ruda. Foste iubite, cunoscuti, etc.
Sau mergi la BCR si ia credit de nevoi personale. Suma minima e 3000. Sa nu intri in belea, la 1 minut dupa primirea creditului sau a doua zi 2500 leuti fiorosi ii rambursezi anticipat. Adica ii dai inapoi urgent. 273 e rata pe luna 1 an de zile si cei 420 ii platesti in 2 rate, in 2 luni, cu doar 273. Iesi din problema elegant. Un imprumut la un prieten se achita intergral la o asa valoare.
Pe viitor fa un card avantaj sau alege alta banca sau deschide un overdraft sau ...
Vinde telefonul, ceasul, vinde ceva bijuterii. Sau daca lucrezi, cere un acont din viitorul salariu. succes.
As vrea cumva sa-i trag la raspundere pentru incident.
Liliana Gradinaru a scris:
Ca sa [procedati intr-un fel, ar trebui sa stim pentru ce, ce doriti.
In opinia mea, scaunele pentru copii nefiind obligatorii pentru restaurante, nu este culpa lor in acest sens. Ca parinte, puteti alege alt restaurant cu scaune pentru copii.
Duminica, in Brasov, inainte sa ne ridicam sa plecam dintr-un restaurant, o chelnerita a varsat apa fierbinte de la un ceai pe copilul meu de 4 ani si 11 luni, provocandu-i arsuri de gradul 2 si gradul 3 pe cap in spatele urechii, pe gat si pe mana. Cum pot proceda din punct de vedere legal ? Ce ar trebui facut ? Cred ca de sute de ori am rugat personalul restaurantului sa cumpere scaune de masa pentru copii dar niciodata nu au facut acest lucru!
Este relativ simplu de identificat. Balonul a venit de la o mare inaltime daca a facut praf geamul. Etajul 3,4. Mers din usa in usa, explicat frumos, prezentandu-le riscul unui proces. Lasati o foaie la avizier. Discutat cu vecinii si inistat cu familia al carui copil a aparut rapid la geam. Orice copil care face ceva de genul, se ascunde apoi se uita iar. Amititi-va din copilarie.
Nu lasati in seama autoritatii, in 3 luni primiti formularul standard cu autor necunoscut.