avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate nitulicagheorghe

Activitate nitulicagheorghe

MISA LUAT UN LOC DE CASA IN SUP DE 1200MP IN PERIOADA ANULUI 1973 DE CATRE PRIMARIA COM CURTISOARA JUD OLT SI A FOST VANDUT ALTUI CETATEA DIN ACEEASI COM, MAI SUS AMINTITA ,NEAM JUDECAT , SI IN ULTIMUL TERMEN A RAMAS SA MISE RESTITUE DREPTUL PROPETATI , DE CATRE PRIMAREA COM CURTISOARA DAR NICI PANA LA ORA ACTUALA NU MISA REZOLVAT ACEST LITIGIU,,,
EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU AM FOST EVACUATI DIN IMOBIL SI OBLICATI SA PLATIM CHELTUELI JUDECATORESTI CE VINA PURTAM NOI PARINTI , SA PLATIM ACESTE SUME DE BANI IN CARE DOMNI JUDECATORI JUDECA ACESTE PROCESE DE DIVORT SI PARTAJ IN CARE NOI AM INVESTIT SI AM VRUT SA I AJUTAM SI TOT NOI TREBUI SA PLATIM VA RUGAM SA NISE RESTITUE SUMELE CE NOI AM INVESTIT IN ACEL IMOBIL JUDECAT DE JUDECATORIEA TIMISOARA,,
Discuție cu ce am gresit
referitor la un partaj daca eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro la construirea unui imbobil.si nora a divortat de fiul nostru noi am fost evacuati din imobil si obligati sa platim cheltueli judecatoresti nisa oprit din pensile noastre in care am muncit o veata intreagasi domni judecatori neau judecat si au gasit de cuvinta ca tot noi suntem vinovati ca am contribuit cu suma de 40 de mii de euro..
Discuție PARTAJ
REFERITOR LA UN PARTAJ DACA EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NORA A DIVORTAT DE FIUL NOSTRU EU MAI POT SAMI RECUPEREZ SUMA INVESTITA DE NOI IN ACEST IMOBIL..
Răspuns la discuția Executare
BUNA DACA NOI AM FOST EXECUTATI ODATA SI AM ACHITAT DE CE NE MAI EXECUTA SI A DOA OARA DACA NOI NU AM FACUT PARTE DIN PROCES ?
Răspuns la discuția Politist judiciar?
referitor la un partaj
Răspuns la discuția REFERITOR LA UN PARTAJ
buna ziua dela FOSTA NORA DE OARE CE EA BENEFICIEAZA DE CASA IN CARE LOCUESTE INPREUNA CU PARINTI EI, UNDE NOI AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO SI NU NISA LOAT IN CONSIDERARE , ASTEPT UN RASPUNS MULTUMESC,,

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

De la cine doriti recuperarea sumei investite ?

EU AM CONTRIBUIT CU SUMA DE 40 DE MII DE EURO LA CONSTRUIREA UNUI IMOBIL SI NARA A DVORTAT DE FIUL NOSTRU NOI MAI PUTEM SA NE RECUPERAM SUMA INVESTITA DE NOI IN ACEST IMOBIL DACA LUI FIULUI NOSTRU ISA DAT O SULTA DE 25 DE MII DE EURO , NOI MAI PUTEM SA NE RECUPERAM SUMA ,
Discuție partaj
buna ziua ma numesc gheorghe nitulica si doresc sa va pun o intrebare,fiul meu sa casatorit ,cu (editat). si au construirt o casa. in com jud timis,eu am contribuit cu suma de 40 de mii de euro, si am construit casa in rosu,,fiul meu si cu fosta nora au facut un inprumut la banca intesa,, de 40 de mi de euro, trecand casa pe numele lui nora noastra, ca nu putea sa ea bani din banca, si a divortat de fiul meu de si au o fetita de 6ani, intrebarea mea ar fi putem sa continuam noi sa platim banca in continuare,si sa nu mai fim obligati , sa fim dati afara din casa, si un amanunt, as dori procesl e pe rol si se judeca pe 10 febrarie 2015, in recurs,,va multumesc si as un raspuns,,#-o