avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Care sunt pasii de urmat dupa ce executorul trimite somatie debitorului
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:31, 18 Mai 2018
Dupa expirarea termenului prevazut in somatie se va continua executarea silita, in modalitatile in care a fost incuviintata. De precizat ca din momentul primirii somatiei incepe sa curga si termenul de 15 zile in care debitorul poate contesta executarea insasi.
BUNA DACA NOI AM FOST EXECUTATI ODATA SI AM ACHITAT DE CE NE MAI EXECUTA SI A DOA OARA DACA NOI NU AM FACUT PARTE DIN PROCES ?
Mergeți cu documentele la avocat.
Dacă ați achitat datoria trebuie să va apărați.
Pot avea loc si erori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce procedura urmeaza bancile-credit neachitat? s.stefan s.stefan Buna ziua, am beneficiat de un credit nevoi personale si nu mai reusesc sa achit ratele. As vrea sa-mi spuneti ce pasi urmeaza bancile pentru recuperare. Pot ... (vezi toată discuția)
Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Executare silita-debitor decedat tatianahoanca tatianahoanca Buna ziua Am primit la adresa o somatie din partea unui executor judecatoresc pt o suma ce o avea de achitat tatal meu. tatal meu a decedat in aprilie ... (vezi toată discuția)