avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate arbcreativinstruments

Activitate arbcreativinstruments

Mltumesc pentru rraspuns.Am sunat la circa de politie de care apartine si mi-a spus ca ei lucreaza NUMAI cu cetatenii romani asa ca trebuie sa ma interesez la imigration din str olari..
Buna ziua.Sotul meu este din pakistan si trebuie sa depuna actele pentru obtinerea prelungirii vizei de sedere in Romania.Are aproape toate documentele mai putin
dovada de sedere a spatiului de locuit.Sora mea la care am locuit pana acum este plecata in afara deci nu ne mai poate ajuta.Unchiul meu care vrea sa ne ia in spatiu vrea sa stie cum ne poate ajuta.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa mearga cu sotul la imigration la piata Romana sau sa incheie un contract la notariat cum ca ne ia in spatiu.cum se procedeaza ca nu vrea sa ne ia chirie deci nu trebuie mers la circa financiara.ce inseamna mai exact dovada spatiului de locuit.Multumesc anticipat.
Fratele meu a fost prins la volan cu alcolemie de 0.46 in aer si l-au dus sa-i ia sange la spital.Ce se poate intampla mai departe?Cu permisul ce se intampla?Cand va mai avea voie sa conduca?Mentionez ca este la prima abatere si i-au spus ca peste doua saptamani va iesi rezultatul la test.Nu se da rezultatul pe loc?Astept raspuns cat mai repede.Multumesc anticipat.
noi locuim impreuna de 5 ani de zile in apartamentul cumnatei mele care este romanca.ea acum este in divort si nu este in tara sa ne faca in continuare asa ca un unchi al sotiei vrea sa ne faca flotant la amandoi.si sa locuim acolo cu copilul nostru.
va multumesc foarte mult pentru ca mi-ati raspuns repede.viza de flotant este ok ca document pentru prelungire carte de rezidenta?
cetatean pakistanez casatorit cu cetateana de origine romana doresc sa stiu ce documente imi sunt necesare pentru prelungirea cartii de rezidenta taxele nde se platesc si unde trebuiesc depuse documentele.nu avem o resedinta proprie.locuim cu chirie .este ok daca proprietarul vine la depunerea documentelor cu contractul casei in original ?cum putem face dovada ca avem o resedinta?pana acum am locuit in apartamentul cumnatei mele iar de cateva luni ne-am mutat cu chirie.Am o firma cu sotia unde sunt asociat cu 40%.