avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate adm_catalin

Activitate adm_catalin

Poate ma puteti indruma catre cineva de specialitate care sa ma ajute, evident contra cost. Multumesc,
Am omis sa spun ca sunt dispus sa platesc pentru informatii. Multumesc
Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie: tatal meu a construit casa (a extins cu cateva camere) in care locuiesc prin anul 2000, dar fara autorizatie de constructie. Eu, in anul 2014 am mai construit inca o camera, tot fara autorizatie. Cum pot intra in legalitate? Am inteles ca ma ajuta legea 7/2020. Voi primi amenda de la primarie sau fapta s-a prescris (am citit in legea 50/1991, art 31 care spune ca s-ar prescrie in 3 ani de la data savarsitrii faptei)?
As avea nevoie de ajutor cu toti pasii pe care ii am de parcurs pentru a intra in legalitate.
Mentionez ca tatal meu a decedat in 2012, am facut intre timp succesiunea dar nu si partajul, deci in prezent suntem 3 coproprietari.
Multumesc aniticipat!
Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Am fost ales (ca persoana fizica, in proces verbal scrie numele meu) de catre noul comitet sa infiintez asociatia de proprietari (bloc nou).
Eu am un SRL de pe care urmeaza sa facturez infiintarea asociatiei, Intrebarea este ce cod caen imi trebuie ca sa pot infiinta/emite factura de infiintare. Este suficient codul 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract? Sau daca nu, ce cod imi trebuie? Multumesc,
Răspuns la discuția Emitere factura fara contract
este suficienta o comanda pe email?
Răspuns la discuția Emitere factura fara contract
ok, imi asum si sper sa nu ajung pana la astfel de probleme.
Dar din punct de vedere legal pot emite factura fara sa am un contract?
Adica o sa iau amenda la un control pentru asta?
Multumesc,
Buna ziua,
Tot caut de ceva timp si nu gasesc raspuns, asa ca m-am hotarat sa deschid un subiect nou pentru a ma lamuri.

Am un srl si din cand in cand prestez servicii pentru persoane fizice.
Este obligatoriu sa fac contract cu fiecare persoana fizica sau nu?

Exemplu de serviciu: mi se cere sa verific daca administratorul blocului a calculat corect penalizarea unui apartament pe o perioada de 2 ani.

Multumesc anticpiat!