avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cod caen pentru infiintarea asociatiilor de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cod caen pentru infiintarea asociatiilor de proprietari

Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Am fost ales (ca persoana fizica, in proces verbal scrie numele meu) de catre noul comitet sa infiintez asociatia de proprietari (bloc nou).
Eu am un SRL de pe care urmeaza sa facturez infiintarea asociatiei, Intrebarea este ce cod caen imi trebuie ca sa pot infiinta/emite factura de infiintare. Este suficient codul 6832 - Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract? Sau daca nu, ce cod imi trebuie? Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
adm_catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: adm_catalin , utilizator 17:32, 20 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pushik67 pushik67 ce implica infiintarea unei intreprinderi individuale pe cod caen 6832 (vezi toată discuția)
Pfa/contract de prestari servicii? voichita_b voichita_b Asociatia de proprietari poate incheia cu un PFA administrare imobile contract de prestari servicii? Care sunt taxele pe care le plateste, daca PFA este si ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari cu caen 6832 depun d. 392 s.c.serv ad loc s.r.l. s.c.serv ad loc s.r.l. Persoanele juridice cu CAEN 6832 care administreaza imobilele, pe baza de comision sau contrac, au conform legislatiei, in vigoare, obligativitatea ... (vezi toată discuția)