Nu exista drept de trecere....când am vândut nu am realizat că nu voi avea drept de trecere ...noii proprietari au fost amabili și au promis verbal că vom putea folosi fara probleme calea de acces....pareau interesati și de restul clădirilor și al terenului pt care am deschis uzucapiune (cel mai probabil sppera sa nu obțin uzucapiunea și să le rămână lor în folosință)
Nu exista drept de trecere....când am vândut nu am realizat că nu voi avea drept de trecere ...noii proprietari au fost amabili și au promis verbal că vom putea folosi fara probleme calea de acces....pareau interesati și de restul clădirilor și al terenului pt care am deschis uzucapiune (cel mai probabil sppera sa nu obțin uzucapiunea și să le rămână lor în folosință)
Am vândut o casa cu o suprafață de teren și mai am inca 2 clădiri la aceeasi adresa pentru care părinții mei au platit impozit ani de zile și încă 264 m pătrați de teren pentru care am inceput procesul de uzucapiune. Cei care au cumpărat casa si terenul pe care am acte inițial au fost f amabili ...apoi brusc (cred că în momentul în care au aflat că am deschis dosar de uzucapiune)au pus lacăt pe poarta amenintindu mă că dacă intru pe terenul lor mă dau in judecata...Ei afirma că nu mai am nimic acolo și că nu voi putea obține uzucapiunea pt că nu am 30 ani vechime acolo (ceea ce e fals ...am locuit acolo 30 ani până în 2000 ,iar din 2009 am acte pentru casa și o parte din teren (cel pe care l am vândut ).Băiatul meu are că adresa de domiciliu acea adresa.Intrebarea mea pentru care va solicit ajutor este :Cum pot intra la clădirile care sunt inca cu impozit platit de părinții mei și unde avem depozitate lucruri până la finalizarea procesului de uzucapiune și fără a deschide un proces pentru drept de servitute (care durează cel puțin un an )?
conditiile sunt identice....am terminat postliceala in aceeasi zi,principalul l-am dat in aceeasi zi ...lucram in aceeasi sectie, aceleaasi conditii,aceeasi functie,aceeasi evaluare profesionala in ultimii 3 ani...deci nici o diferentiere.ce as putea face ? unde sa ma adresez?
multumesc
deci nu este posibil sa merg cu persoana respectiva la notar si sa scriu ca imprumut suma de ...x ron pe termen de y luni urmand ca imprumutantul sa devina mostenitor in locul meu daca nu reusesc sa returnez imprumutul la termenul stabilit ?asta fara a face intabularea imobilului pt care sunt mostenitor (pt ca eu detin 1/3 din mostenire iar intabularea r implica si cealalta persoana mostenitoare )
multumesc
am o mare nelamurire ...stabilirea salariului de baza al 2 sau mai multe persoane din aceeasi unitate nu se mai face dupa criteriul "studii egale,vechime egala ,evaluare profesionala egala "?Am o colega care a terminat scoala in aceeasi zi ...am sustinut examenele de grad in aceeasi zi ... iar in ultimii 3 ani avem aceleasi rezultate la evaluarea anuala ...si totusi ea are un salariu de 1530 iar eu de 1390...in cererea adresata conducerii prin care ceream aducerea salariului la acelasi nivel cu al colegei mi s-a raspuns ca unitatea nu face mariri salariale in 2014.....multumesc