avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferenta salariu cum procedez
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferenta salariu cum procedez

am o mare nelamurire ...stabilirea salariului de baza al 2 sau mai multe persoane din aceeasi unitate nu se mai face dupa criteriul "studii egale,vechime egala ,evaluare profesionala egala "?Am o colega care a terminat scoala in aceeasi zi ...am sustinut examenele de grad in aceeasi zi ... iar in ultimii 3 ani avem aceleasi rezultate la evaluarea anuala ...si totusi ea are un salariu de 1530 iar eu de 1390...in cererea adresata conducerii prin care ceream aducerea salariului la acelasi nivel cu al colegei mi s-a raspuns ca unitatea nu face mariri salariale in 2014.....multumesc
Cel mai recent răspuns: justoana70 , utilizator 00:26, 4 Februarie 2015
Este vorba despre sectorul bugetar sau privat?
sector bugetar
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
justoana70, utilizator
Diferenta de salariu poate fi data de data admiterii la examen si de legislatia in vigoare la acea data.
si e corect asa ?sa prestam acelasi volum de munca la salarii diferite ?
nu se poate face o recolerare ?
recorelare ,scuze:">

Alte discuții în legătură

Echivalare studii tedissprest tedissprest o persoana care are o diploma de SUBINGINER, obtinuta inainte de 1989, e considerata ca avand studii superioare sau ca avand studii postliceala?. Cum se ... (vezi toată discuția)
Schimbarea salariului de la studii medii la studii superioare vaialet77 vaialet77 Lucrez in sectorul bugetar, pe o functie cu studii medii. Am terminat facultatea in anul 2012, cu licenta luata in anul 2013, si am nivelul de salarizare ... (vezi toată discuția)
Regulament intern LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Va supun atentiei urmatoarea situatie. Un angajator modifica Regulamentul intern, prin renuntarea la grilele de salarizare. Cum credeti ca este corecta ... (vezi toată discuția)