sint si eu un caz asemanator societate dizolvata de catre tribunal la cerere ORC ,apoi se stabileste lichidator numit de tribunal cu onorariu de 1000 lei si niste datorii la finante de 30 lei.
nu am luat legatura cu lichidator sau cu alcineva iar de citiva ani primesc instiintari de la ANAF sa platesc si onorariul si datoria la finate
bineteles toate sint pe numle firmei
firma nu a detinut niciodata nimic [nu cladiri nu terenuri nu masini ] decit cele cumparate pentru bunul mers la firmei, actionari sint 2 persoane sot sotie din care unul mort
dizolvare a fost pronuntata in 2009
intrebare este mai primesc mult timp instiintari de la ANAF ??? trebuie deschis ceva proces sa nu mai aud nimic legat de firma de la oricine ar fii ???
sa inteleg ca dupa ce am trimis plicul cu intimpinarea la tribunal trebuia sa ma duc la politie in 90 de zile si sa le arat plicul cu data postei de trimitere in judecata ???pentru ca politia sa nu trimita pv la taxe si impozite ???
din 2011 nu mai am venituri din salariu dar am un cont in banca si nu am platit cass
sa inteleg ca am toate sansele sa primesc de la anaf instiintare ca trebuies sa platesc cass pentru dobinda din banca chiar daca dobinda anuala este de sa presupunem 1 leu ???/