Buna ziua,
Doresc sa folosesc un pseudonim: "Albert Mausser" si sa ma recomand si sa semnez cu acel nume.
Cum pot sa folosesc acest nume in mod public?
(Adica....la fel ca marii actori, fara sa-mi schimb propriu nume "Adrian Chelaru").
Atentie: Numele prezentate in aceasta postare sunt doar cu titlu de exemplificare.
Multumesc pentru raspuns si pentru intelegere.
Buna seara,
Doresc sa trimit in judecata persoana care a trimis un mail catre operatorul de inregistrare domenii de unde am achizitionat domeniul aaaaaaaaaaaaaa, prin anul 2013.
Mesajul persoanei care se adreseaza operatorul de inregistrare domenii precizeaza ca eu, ca detinator al domeniului incriminat, as santaja o terta parte care se autoidentifica cu numele site-ului detinut de mine.
Pot sa cer despagubiri pentru acuzatia de santaj?
Va multumesc anticipat.
Buna seara,
Doresc sa folosesc un pseudonim pentru un e-book pe care vreau sa-l public pe amazon.
Cum fac sa imi protejez o formula A = O+M (Amicitia = Omenia + Meritele personale) - exemplul este altul decat cel original.
De asemenea, doresc sa folosesc numele McArmmony Tom - numele este diferit de cel pe care vreau sa-l folosesc din motive evidente, nu doresc sa foloseasca alta persoana numele pe care il doresc eu.
Cum pot sa-mi protejez formula si pseudonimul?
Multumesc anticipat.