Si totusi firmele mari de administrare cum reusesc sa imparta toate cheltuielile in mod egal pe ap sau legea pentru ei este diferita de Legea 196/2018? Multumesc pt raspunsuri.
De acord cu dvs., dar totusi in Ordinul nr. 1058/2019 privind aprobarea conţinutului-cadru al statutului asociaţiei de
proprietari şi al regulamentului condominiului se mentioneaza ceva despre o conventie individuala sau contract individual. Stiti mai multe detalii despre acest aspect? Multumesc mult.
B/una ziua, intampin urmatoarea situatie: presedintele ma intreaba daca pot distribui cheltuielile care se impart pe CPI in mod egal pe apartament, in ideea in care afirma ca toate firmele de administrare din oras fac acest lucru...eu de ce nu as putea sa o fac?? Prin urmare eu am invocat Legea 196/2018 si cum este corect la care imi sugereaza sa fac contract individual cu fiecare in parte in ce priveste administrarea si curatenia. Intrebarea mea este: pot hotari in AG acest lucru si daca da , este si legal? Multumesc anticipat.
Buna ziua, am urmatoarea situatie: doresc sa ii platesc avans unui salariat pe luna Septembrie si vreau sa stiu daca exista un act legal pe care trebuie sa il semneze pentru a dovedi anagajatorul ca i-a platit acest avans? In statul de plata trebuie prevazute ambele si avansul si lichidarea?Multumesc anticipat.
Buna ziua,
Am cumparat o masina prin leasing financiar pe un PFA si vreau sa stiu ce cheltuieli pot deduce si modul de calcul in cazul amortizarii (stiu ca se poate opta pentru una din cele 3-liniara, accelerata sau degresiva) ? Va rog , poate este cineva care este PFA si s-a confruntat cu aceasta situatie.
Multumesc anticipat.
Am fost in aceeasi situatie. Recomand sa mergeti sa achitati amenda la ghiseu si atentie trebuie sa aveti dovada platii, dar nu chitanta ci o decizie de ridicare a masurilor de executare silita asupra disponibilitatilor banesti de la finante pentru a putea fi deblocata suma poprita. Succes