scria in anunt pentru contractele incheiat ICVL sa se prezinte si procesul verbal...cred ca este vorba despre altceva....nu este valabil in cazul meu, nu? Am contract de vc . Alte cunostinte , au spus ca la alt sector de exemplu au prezentat doar contr de vc.
Multumesc pt raspunsul dat
Buna ziua
Procesul verbal de predare primire dupa achizitionare apartament , este un document stabilit intre vanzator si cumparator cu detaliile specifice de predare , doar cu data si semnatura ambelor parti, se inregistreaza undeva? Am vazut ca sectia de politie cere acest proces verbal pentru eliberarea buletinului. Este ok acest proces verbal redactat la calculator , printat si semnat? Intreb pentru a nu avea probleme cu emiterea buletinului...nu stiu cum ar trebui sa fie un proces verbal pt predare primire apart in bloc nou.mentionez ca este persoana fizica vanzatorul.
Buna ziua....exista vreo problema daca se schimba jobul cand dosarul prima casa este la fond in analiza? ar fi vorba de o schimbare de firma...locul de munca fiind acelasi si ctr pe perioada determinata.
multumesc frumos pentru raspuns, dar nu am un termen anume pentru schimbarea locului de munca, poate fi schimbat in orice perioada dupa aprobarea creditului? intreb pentru a sti ce implica asta,pentru ca un loc de munca mai bun poate aparea oricand sau doamne fereste situatia de a ramane somer si a te angaja pe un salariu mai mic ,asta ar conta pentru banca?
in prezent urmaresc programul prima casa si ma interesez despre conditiile acestuia. am vazut ca ei solicita anuntarea schimbarii locului de munca in 5 zile lucratoare. este obligatoriu acest lucru? de exemplu daca se aproba creditul, se semneaza contractul tot, dupa cat timp se poate schimba locul de munca? se poate imediat dupa aprobare? Ce clauze abuzive poate contine un contract cu banca? Sincer nu stiu de ce anume ar trebui sa ma feresc.