avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit

Buna ziua,

in prezent urmaresc programul prima casa si ma interesez despre conditiile acestuia. am vazut ca ei solicita anuntarea schimbarii locului de munca in 5 zile lucratoare. este obligatoriu acest lucru? de exemplu daca se aproba creditul, se semneaza contractul tot, dupa cat timp se poate schimba locul de munca? se poate imediat dupa aprobare? Ce clauze abuzive poate contine un contract cu banca? Sincer nu stiu de ce anume ar trebui sa ma feresc.

Va multumesc pentru un raspuns, o seara buna
Cel mai recent răspuns: andand333 , utilizator 20:50, 2 Februarie 2015
De comisionul de administrare trebuie sa va feriti. El este abuziv si intr-un contract prima casa. Clauza cu anuntarea schimbarii locului de munca se poate "negocia".
multumesc frumos pentru raspuns, dar nu am un termen anume pentru schimbarea locului de munca, poate fi schimbat in orice perioada dupa aprobarea creditului? intreb pentru a sti ce implica asta,pentru ca un loc de munca mai bun poate aparea oricand sau doamne fereste situatia de a ramane somer si a te angaja pe un salariu mai mic ,asta ar conta pentru banca?

Va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel si de cateva luni ma confrunt cu o problema. Pentru a ajunge la intrebare va rog sa-mi permiteti sa expun situatia de fapt. ... (vezi toată discuția)
Credit ipoteca executare Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. As dori sa aflu de ce in cazul unei persoane juridice care a luat un credit, nu exista o posibilitate de a se apara impotriva abuzurilor bancilor? ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in euro cardase cardase Buna ziua! In anul 2005 am solicitat de la banca un credit in euro pentru a-mi cumpara un apartament. Am primit creditul, cu ipoteca pe apartament. De atunci ... (vezi toată discuția)