avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate tteo23

Activitate tteo23

Avem 2 gemeni nascuti pe 6.01.2017 , sotia se poate intoarce la servici pe data de 5.11.2018 ?(cu 60 zile inainte de varsta de 2 ani a copiilor ) iar eu pot intra in concediu de crestere si ingrijire de pe 5.11-5.12.2018 ? iar sotia poate cere stimulentul de insertie dupa ce termin eu concediu de crestere si ingrijire ? adica incepand cu 6.12.2018 ?
Multumesc se poate asa ? este corect ? primi doar un stimulent 650 ron ?
Buna ziua
Am o problema cu angajatorul .
Pune conditia ca sa intru in concediul de crestere si ingrijire copil dupa ce fac 126 de zile de concediu post natal si pre natal .( am putine zile de concediu pt ca am fost internata in spita )
Eu as vrea sa intru dupa 43 de zile de la nastere in concediu de crestere si ingrijire copil pt ca am doi copii si beneficiez de mai multi bani .
Sunt obligata sa stau 126 de zile in concediu post si prenatal si pe urma sa cer crestere si ingrijire?
Daca nu sunt obligata , si sunt obligata la 42 de zile de concediu de maternitate , ce lege reglementeaza aceasta conditie ? ca sa arat angajatorului .
Multumesc
Răspuns la discuția Anulare proces
Va multumesc de raspuns .....dar in acest apel daca fosta sotie ajunge la un accord cu ceilalti vecini de a dona cativa metrii ( pentru a nu mai intra pe terenul altora ) din terenul nostru pentru a respecta cadastrul ( care era executat gresit ) , eu nu trebuie sa fiu intrebat ? ca copropritar ? terenul este pe numele meu si al ei - fosta sotie
In anul 2011 sotia mea a intentat un process de granituire - teren - parati fiind vecinii , eu nu apar in acest proces .
In anul 2012 am divortat .
In anul 2014 fosta sotie face apel ,nemultumita de decizia respinsa , la fel pe mine nu ma intreaba si nu apar in acest process .Nu am facut parttajul pe acest teren .
Pot anula acest apel ?