avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare proces

In anul 2011 sotia mea a intentat un process de granituire - teren - parati fiind vecinii , eu nu apar in acest proces .
In anul 2012 am divortat .
In anul 2014 fosta sotie face apel ,nemultumita de decizia respinsa , la fel pe mine nu ma intreaba si nu apar in acest process .Nu am facut parttajul pe acest teren .
Pot anula acest apel ?
Cel mai recent răspuns: tteo23 , utilizator 18:36, 15 Februarie 2015
Nu puteti anula apelul altei persoane. Mai nou coproprietarul poate introduce actiune pentru a i se apara dreptul de proprietate. In acest caz, granituire.
Puteti cere partajul.
Va multumesc de raspuns .....dar in acest apel daca fosta sotie ajunge la un accord cu ceilalti vecini de a dona cativa metrii ( pentru a nu mai intra pe terenul altora ) din terenul nostru pentru a respecta cadastrul ( care era executat gresit ) , eu nu trebuie sa fiu intrebat ? ca copropritar ? terenul este pe numele meu si al ei - fosta sotie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare si executare silita T-cTc-T T-cTc-T Am nevoie urgent de cele mai bune sfaturi Sunt cu un dosar in apel, obiectul dosarului este contestatie la executare si executare silita si am calitatea de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la apel anca78scr anca78scr La un proces de divort care s-a pronuntat(de comun accord ), reclamantul face apel si cere anularea deciziei deoarece s-a impacat cu fosta sotie, sotia nu ... (vezi toată discuția)
Cadastru - intrare gard vecin bogdy_m17 bogdy_m17 Buna ziua, Adresez o probema des intalnita, situatia e urmatoarea: Teren intravilan cu CF, nu este cadastrat. Vecinul din stanga, tot necadastrat. ... (vezi toată discuția)