avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la apel

La un proces de divort care s-a pronuntat(de comun accord ), reclamantul face apel si cere anularea deciziei deoarece s-a impacat cu fosta sotie, sotia nu doreste acest lucru. Daca sotia nu se prezinta la process se judeca in lipsa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:51, 21 Octombrie 2014
In procesele de divorț, este obligatorie prezenta in fata instantei doar a reclamantului, nu si a pârâtului, astfel ca acest proces se poate judeca si in lipsa Dvs. Puteti depune o declaratie autentica (daca nu doriți sa va prezentati in instanța, sau nu puteti), prin care sa va precizați poziția Dvs.
Daca a fost un divort prin acord, ma tem ca nu mai poate ataca hotararea, e definitiva pe divort.
Daca s-au impacat sa se casatoreasca din nou.. nu vad de ce sotul ar vrea sa fie casatorit, mi-e ca daca insista cu procesul, se despart din nou.
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mar4905 mar4905 Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)
Se poate acorda divortul cand eu nu pot fi prezent la proces? tmihai2010 tmihai2010 eu nu sant in tara,ier sotia a intentat divort.avem 2 copii si drept sa va spun nu e un motiv anume ptr divort.nici nu prea sant de acord cu asta.fiecare avem ... (vezi toată discuția)
Divortul de comun acord fara copii sau partaj alecomsrl alecomsrl Buna ziua. as dori sa stiu daca se poate care este procedura(actele care se depun si unde) la divortul de comun acord fara copii si fara bunuri de impartit si ... (vezi toată discuția)