avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate andreiylmkkzz

Activitate andreiylmkkzz

Răspuns la discuția Intrebare cod caen ll
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua, am o intrebare: daca am o intreprindere individuala cu activitate principala "cultivarea cerealelor" ,caen 0111 , pentru care am si o calificare, pot pe aceeasi intreprindere sa adaug ca activitate "fabricarea produselor de morarit", caen 1061 (dupa ce voi face un curs de calificare)?
Buna seara! Din cate am inteles, in cadrul Societatilor Agricole infiintate pe baza legii 36/1991 nu exista contracte de arenda, proprietarii de teren fiind asociati si detinand parti sociale in cadrul societatii in functie de suprafata terenului. Este adevarat ca asociatii se pot retrage oricand din societatea agricola si pot incheia contracte de arenda cu alte firme?
Buna seara! Presupunand ca detin un teren in extravilanul unei localitati, vreau sa stiu daca pot face si in ce conditii pot face un schimb cu cineva care detine aceeasi suprafata de teren ,dar in extravilanul unei alte localitati. Multumesc anticipat!
Buna seara, intrebarea mea este: daca am creat o aplicatie pentru mobil pe care intentionez sa o distribui gratuit, dar sa fac bani din advertising, este nevoie sa fiu inregistrat ca firma? Mentionez ca aplicatia este pentru Android si va fi distribuita prin Google Play . Multumesc anticipat!