avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrebare cod caen ll
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrebare cod caen ll

Buna ziua, am o intrebare: daca am o intreprindere individuala cu activitate principala "cultivarea cerealelor" ,caen 0111 , pentru care am si o calificare, pot pe aceeasi intreprindere sa adaug ca activitate "fabricarea produselor de morarit", caen 1061 (dupa ce voi face un curs de calificare)?
Cel mai recent răspuns: andreiylmkkzz , utilizator 14:25, 26 Aprilie 2015
Da. Pe o I.I. puteti trece mai multe coduri C.A.E.N. Pentru activitatea secundara nu cred ca vi se mai cere dovada calificarii.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate societate comerciala marinb marinb Buna ziua, As avea si eu unele intrebari in legatura cu obiectul de activitate al unei societati comerciale. Eu doresc sa-mi infiintez un S.R.L. avand ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid vulcanizare dianastr dianastr Buna! Am o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Cultivarea cerealelor...VReau sa deschid pe aceasta II o vulcanizare.Imi spuneti tot ce ... (vezi toată discuția)