avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vreau sa deschid vulcanizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vreau sa deschid vulcanizare

Buna!
Am o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Cultivarea cerealelor...VReau sa deschid pe aceasta II o vulcanizare.Imi spuneti tot ce trebuie sa fac?
MUltumesc.
cu stima.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 14:38, 21 August 2011
Mergeti la Oficiul Registrului Comertului si adaugati si aceasta activitate.
daca aveti calificare puteti solicita la ORC sa deschideti punctul de lucru/sediu secundar si pe urma il declarati si la Finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru intreprindere individuala claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu codul CAEN 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor , chioscurilor si pietelor). As ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - e necesar un punct de lucru? Cimss Cimss Buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala cu sediul la mine acasa avand obiectul de activitate : acvacultura in ape dulci, insa am arendat de la ... (vezi toată discuția)
Intrebare cod caen ll andreiylmkkzz andreiylmkkzz Buna ziua, am o intrebare: daca am o intreprindere individuala cu activitate principala \\"cultivarea cerealelor\\" ,caen 0111 , pentru care am si o ... (vezi toată discuția)