Buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala cu sediul la mine acasa avand obiectul de activitate : acvacultura in ape dulci, insa am arendat de la cineva un lac intr-o alta locatie, intrebarea este trebuie sa solicit la ORC deschiderea unui punct de lucru ????
Conf art 43 alin 3 Lg 31/1990 celelalte sedii secundare - agenţii, puncte de lucru sau alte asemenea sedii - sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor şi se menţionează numai în cadrul înmatriculării societăţii în registrul comerţului de la sediul principal.
Conf art 74 alin 1 OG 92/2003 contribuabilii au obligaţia de a declara organului fiscal competent din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în termen de 30 de zile, înfiinţarea de sedii secundare.
Conf art 74 alin 3 OG 92/2003 in sensul prezentului articol, prin sediu secundar se înţelege un loc prin care se desfăşoară integral sau parţial activitatea contribuabilului, cum ar fi: birou, magazin, atelier, depozit şi altele asemenea.
Inregistrarea punctelor de lucru este necesara pentru pentru a putea fi inregistrate in contabilitate operatiunile desfasurate la acel punct de lucru.
Sediu secundar
stefan andrei
Buna,
am un contract de asociere prin participatiune cu o firma din bucuresti, ei au declarat spatiu secundar spatiul pe care il detin eu in alt judet dar ... (vezi toată discuția)