avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaloredana

Activitate mihaelaloredana

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Vreau sa depun declaratie rectificativa pentru D101 aferenta 2015, deoarece am descoperit niste erori la calculul impozitului si ma intereseaza daca, dupa refacerea calcului, va rezulta un impozit pe profit mai mic, pot sa ajustez si platile anticipate pentru anul 2016?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere repunere in termen pentru inscrierea la masa credala.Debitorul a intrat insolventa inainte de Craciun si lichidatorul a dat cele mai scurte termene posibile.Fiind multe zile in care nu s-a lucrat in perioada sarbatorilor am ratat inscrierea la masa credala.Va rog tare mult sa-mi explicati cum trebuie sa procedez si cum ar trebui sa sune aceasta cerere.

Va multumesc anticipat.
Buna seara
Ma confrunt cu o problema legata de un client rau-platnic din Republica Moldova.Am inceput colaborarea cu el la inceputul anului trecut.I-am vandut piese de schimb pentru utilaje, ne-am deplasat in Moldova pentru service la utilajele lui, etc.A platit doar o parte din facturi si acum refuza sa achite si restul datoriei.I-am trimis somatii pe email, pe fax, prin curier.Si nicio reactie.Am un contract cu el in care se precizeaza ca se supune legislatiei din Romania.Va rog sa-mi spuneti ce se poate face mai departe.
Va multumesc.