avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Rectificativa D101 pentru 2015 si ajustarea platilor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Rectificativa D101 pentru 2015 si ajustarea platilor anticipate pentru 2016

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Vreau sa depun declaratie rectificativa pentru D101 aferenta 2015, deoarece am descoperit niste erori la calculul impozitului si ma intereseaza daca, dupa refacerea calcului, va rezulta un impozit pe profit mai mic, pot sa ajustez si platile anticipate pentru anul 2016?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 10:54, 14 Iulie 2016
Buna ziua, da puteti sa ajustati si platile anticipate pentru anul 2016 in D101.
Cu stima,
Echipa Reinvent Consulting

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 gresita gabiti gabiti daca am gresit D100 , am auzit ca nu mai trebuie sa depun rectificativa 710 , deoarece la 101 care nu este gresita se cumuleaza si platesc doar ce a mai ramas, ... (vezi toată discuția)
Completare decont tva contawest contawest Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare: Am depus decontul de tva si declaratia 394 pentru luna mai 2016 dar am omis ... (vezi toată discuția)