avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere repunere in termen masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere repunere in termen masa credala

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere repunere in termen pentru inscrierea la masa credala.Debitorul a intrat insolventa inainte de Craciun si lichidatorul a dat cele mai scurte termene posibile.Fiind multe zile in care nu s-a lucrat in perioada sarbatorilor am ratat inscrierea la masa credala.Va rog tare mult sa-mi explicati cum trebuie sa procedez si cum ar trebui sa sune aceasta cerere.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Toporan , Practician in insolventa 14:14, 4 Februarie 2015
Buna ziua,

Modele gasiti pe internet , ceea ce conteaza la o astfel de cerere este motivul pentru care solicitati repunererea in temen. Motivul trebuie sa fie unul legal, prevazut in legislatia in vigoare. Doar motivul va da castig de cauza nu modelul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor in insolventa, ce sanse am sa ma inscriu la masa credala? marinelapolescu marinelapolescu Buna ziua, Am un debitor caruia i-am distribuit marfa in 2010. Tocmai am aflat ca a intrat in insolventa prin august 2011. Am luat legatura cu lichidatorul, ... (vezi toată discuția)
Urgent lipsa notificare proc. insolventei Andreea.B Andreea.B Buna seara, Am si eu o probl. destul de mare. Un debitor a intrat anul trecut in luna mai in insolventa. In termen de 10 zile ar fi trebui sa predea lista ... (vezi toată discuția)
Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de ... (vezi toată discuția)