avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate Cristany

Activitate Cristany

Buna ziua.

Niste persoane cunoscute mie au niste probleme cu ANAF-ul pentru niste datorii (SRL) in valoare de 11.000 lei. S-au inteles cu ANAF-ul sa plateasca esalonat timp de un an cate 780 de lei, dar acum au mai primit o scrisoare ca trebuie sa plateasca inca 2.000 de lei pe langa esalonare pentru ultimele 2 luni niste taxe de cand a functionat firma.

Intrebarile mele sunt astea :
1. Daca inceteaza sa mai plateasca esalonarea si orice alta taxa legata de firma, care e cel mai rau lucru care se poate intampla ? Pe langa faptul ca o sa ii ia masina firmei si orice proprietate a firmei ?
2. Daca administratorul a suferit recent o operatie si nu mai poate lucra, se pot amana cumva aceste plati ?
3. Daca exista posibilitatea sa nu mai plateasca nimic, administratorul va avea probleme pe urma la infintarea unei alte firme / PFA ?

Inainte de a consulta un avocat, ar vrea sa stie care le sunt posiblitatile si daca are rost.

Multumesc !
Dupa 1 an de apelat si trimis mesaje, mi-au trimis si asta acasa:
[ link extern ]

Faza e ca am facut tranzactia pe servicii web, si am fost prost si am lasat sa fiu platit prin GIFT, deci e clar ca am pierdut dupa ce a facut disputa cumparatorul, am apucat sa scot banii de pe paypal si am avut -100$ pe minus.

Mi-au trimis si asta acasa acuma, sunt nevoit sa platesc aceasta suma ?

Va Multumesc
Răspuns la discuția Ramura noua firma
Aveti idee ce inseamna web development ? Inseamna ca ofer servicii de web design si web development, adica sunt programator web. Acuma, intrebarea mea era asa: firma e pentru un magazin alimentar, eu intreb daca mai trebuie sa platesc ceva in plus daca vreau sa incep sa emit facturi pentru clientii mei pe partea de web dev.
Buna ! Ma costa in plus daca exista o firma la un magazin alimentar, si vreau sa fac un punct de lucru nou pe web development ?

Multumesc !
Vreau sa stiu de ce acte/diplome am nevoie pentru infiintarea unui Service IT.

Am SRL neactiv dar ma gandesc sa il redeschid, dar vreau sa stiu daca am nevoie de ceva diploma pentru a practica asa meserie.

multumesc