Buna ziua.
Trei frati au mostenire de la bunicul lor o suprafata de 2.78 ha teren arabil . Unul din acesti frati a decedat .Unul dintre ei vrea sa detina toata suprafata .Vreau sa stiu daca sotia sau copii celui decedat au dreptul la partea care li se cuvine
.Dupa mine ar avea dreptul la suprafata de 0.92;totusi vreau un raspuns de la d-voastra.
Multumesc.
Ce act normativ prevede dreptul la informare a unui cetatean,locuitor intr-o localitate din Romania ?
In cate zile se raspunde unei sesizari adresata unei Primarii de catre un cetatean ?
Persoana care se ocupa de incadrarea personalului zice ca s-a transformat postul ,dar nu e afisat nicaieri nici o organigrama sau statutul de functii si nici in sedinda Consiliului local nu s-a discutat despre transformarea postului .Aceste documente trebuiesc afisate la avizier ,ori la noi in comuna nu se afiseaza nimic .Din aceasta cauza pun intrebari ,peste intrebari ....
Revin cu detalii la subiectul ,,Scoaterea unui post la concurs":in cursul anului 2014 in luna iunie la o primarie s-a aprobat reactualizarea ,,Regulamentului de organizare si functionare al aparatului de specialitate al primarului "unde sunt prevazute sarcinile fiecarui compartiment.La acel moment postul de casier era ocupat de o persoana cu studii medii;incepand cu 1 februarie 2015 persoana respectiva a plecat la pensie,postul a fost declarat vacant cu studii medii .Acum se organizeaza concurs pentru acest post care este numit asa :inspector treapta III ,unde se cer studii superioare .Eu as fi vrut sa particip la acest concurs dar am studii medii .Intrebarea mea este :S-a procedat corect ? Sunt nelinistita ,nici nu stiu cui sa ma mai adresez .
Multumesc
Un post declarat vacant cu studii medii este scos la concurs cu studii superioare .As dori sa stiu daca s-a procedat corect si daca s-a respectat legea ?
Va multumesc .