avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate -3 mostenitori decedati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate -3 mostenitori decedati

Buna ziua.Pe un titlu de proprietate sunt trecuti 4 mostenitori;3 dintre ei sunt decedati .Cine trebuie sa detina titlul de proprietate ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:13, 30 Aprilie 2015
Buna ziua,

Daca 3 sunt decedati, atunci acestia nu mai trebuie sa apara pe titlul de proprietate, ci mostenitorii lor. Adresati-va unui notar pentru dezbaterea succesiunii.

Succes,
Persoanele inscrise in titlul de proprietate nu se radiaza la decesul lor... fiind un singur document cu 4 titulari, este ideal a se redacta 3 copii legalizate notariale. Mostenitorii celor 3 persoane decedate trebuie sa dezbata succesiunea dupa autorii lor, iar originalul titlului trebuie prezentat la fiecare succesiune in parte. Apoi trebuie facuta iesirea din indiviziune, (pe cale notariala sau prin instanta, depinde daca partile se inteleg sau nu), prin stabilirea a patru loturi de pamant, cate unul pentru fiecare beneficiar. Actul notarial privind iesirea din indiviziune sau hotararea judecatoreasca aferenta vor reprezenta actul de proprietate pentru fiecare din cele patru loturi ce urmeaza a fi stabilite, nemaifiind important la cine sta originalul titlului de proprietate initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu actele de proprietate: pentru dezbaterea succesiunii, intabulare voi avea nevoie de titlul de proprietate teren in original sau in copie legalizata? Vranceanud Vranceanud As avea si eu o intrebare. Bunica mea este propriuetara in indiviziune pe un teren agricol, cf legii 18, si detine o copie legalizata de pe acest titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate petre_marian petre_marian Buna dimineata.Intrebarea mea este urmatoarea.Daca dupa iesirea din indiviziune asupra unei suprafete de pamant in baza unui titlu de proprietate ,pentru as ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate ContSters127894 ContSters127894 Buna seara.Bunicii mei au avut cateva hectare cu pamant.Mama este singura mostenitoare(titlul de propietate este pe numele bunicilor decedati). Cum pot ... (vezi toată discuția)