Cei 3 ani trebuiesc executati in penitenciar sau dupa ce termina pedeapsa in 3 ani i se interzic unele lucruri?
Si in calitate de sotie pot cere interzicerea la vizita a unor persoane pot face o cerere la directorul penitenciarului?
Sotul meu a primit o pedeapsa de 4 ani cu inchisoarea si pe durata de 3 ani pedeapsa complementara sau pedeapsa accesoriu.Imi cer scuze daca nu am m-am exprimat corect.
Sotul meu are o conamnare de 4 ani dar este recidivist cum se calculeaza cat trebuie sa faca din pedeapsa ? Si eu in calitate de sotie pot cere interzicerea la vizita a unor persoane ?
Nu vreau sa o despart de tatal ei indiferent ce a facut ,doar ca vreau sa i-au singura deciziile cu privinta la viitorul ei si precizez ca nu eu vreau sa divortam ci el.Si daca el el dispus sa renunte la custodie
Dar daca eu pot sa demonstrez ca timp de 3 ani de cand avem copilul el nu a avut nici un venit, martori care pot spune ca in ultimile luni nu isi mai dadea interesul pentru copil
va multumesc si nu ma supar dar pe el il ajuta cu ceva,adica i se poate reduce din pedeapsa daca suntem inca casatoriti am inteles ca i se ia o treime din pedeapsa
Eu si sotul meu suntem casatoriti de 4 ani si avem un copil de 3 anisori el este arestat pentru talharie daca divortam pot sa cer decaderea din drepturile parintesti si ce sanse am.Va multumesc