avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedeapse accesorii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedeapse accesorii

Sotul meu a primit o pedeapsa de 4 ani cu inchisoarea si pe durata de 3 ani pedeapsa complementara sau pedeapsa accesoriu.Imi cer scuze daca nu am m-am exprimat corect.
Cel mai recent răspuns: 123456ana , utilizator 13:05, 27 Februarie 2015
Care este intrebarea dvs?
Cei 3 ani trebuiesc executati in penitenciar sau dupa ce termina pedeapsa in 3 ani i se interzic unele lucruri?
Si in calitate de sotie pot cere interzicerea la vizita a unor persoane pot face o cerere la directorul penitenciarului?
Ultima modificare: Vineri, 27 Februarie 2015
123456ana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de contopire a executãrii pedepselor krysta krysta buna,un prieten are mai multe dosare penale iar in urma cereri de contopire a pedepselor a primit urmatoarea pedeapsa:definitivă la data de 21 iulie 2008, ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa am de executat pana intervine reabilitarea dolnet dolnet Buna ziua , Ce pedeapsa am mai exact , ca nu prea inteleg 2 ani cu suspendare , 1 an interzicerea drepturilor si supraveghere 3 ani .cand intervine ... (vezi toată discuția)