Buna seara , acum 9 luni mama mea a depus un dosar pentru acordarea pensiei de invaliditate. In luna ianuarie (dupa 7luni )a fost chemata pentru internare la institutul de expertiza medicala bucuresti . Aici ,comisia nu i-a dat un raspuns deoarece accidentul vascular nu se vede la RMN ,( in prima faza vroia sa ii accepte un concediu medical cu durata de 3 luni dar dupa ce mama le-a spus ca nu mai este angajata) ,acestia i-au spus sa astepte un raspuns prin posta. Dupa aproximativ o luna i s-a facut o ancheta sociala,iar acum am fost la casa de pensii si am primit decizia care este Negativa. Ce se poate face in continuare ? (Mama inca nu este recuperata, nu poate muncii) . Ce pot scrie in contestatie? multumesc
Buna seara , daca in noiembrie am lucrat cu permis de munca in germania,apar undeva inregistrat cu suma pe care am obtinut-o in urma prestarii de servicii ?
Va intreb acest lucru , deoarece fiul meu doreste sa solicite o bursa sociala la facultate si se calculeaza veniturile din lunile noiembrie(doar in luna aceasta am lucrat , dupa care m-am intors acasa ) decembrie (salariu minim)ianuarie(salariu minim).
Cheltuielile judiciare pot creste ? Prima data nu am stiut ca trebuiesc sa mentionez ca, cheltuielile sa fie suportate de partea vinovata dar va intreb pot mentiona acum in plangerea impotriva solutiei de clasare?
In luna noiembrie 2014, ca parte vatamata am inaintat o plangere penala impotriva unei persoane deoarece am fost amenintata si mi s-a distrus bunurile . Dupa o anumita perioada am revenit la sediul politiei si mi-am retras plangerea prealabila cu conditia ca persoana sa isi i-a angajamentul in scris ca ma v-a lasa in pace , iar acum am primit referatul cu propunerea de clasare in care NU este mentionat ca persoana inculpata si-a dat angajamentul in scris ca nu mai are subiect de discutie cu niciunul dintre membrii familiei mele, ( am sunat la sediul de politie si agentul de politie mi-a spus nu si-a dat angajamentul in scris si nu mi-a dat mai multe detalii) cheltuielile judiciare tot eu trebuie sa le platesc ,Ce as putea sa fac in continuare ? Cum pot formula o plangere impotriva ordonantei ca doresc respectate conditiile care le-am pus.?