avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestare decizie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestare decizie

Buna seara , acum 9 luni mama mea a depus un dosar pentru acordarea pensiei de invaliditate. In luna ianuarie (dupa 7luni )a fost chemata pentru internare la institutul de expertiza medicala bucuresti . Aici ,comisia nu i-a dat un raspuns deoarece accidentul vascular nu se vede la RMN ,( in prima faza vroia sa ii accepte un concediu medical cu durata de 3 luni dar dupa ce mama le-a spus ca nu mai este angajata) ,acestia i-au spus sa astepte un raspuns prin posta. Dupa aproximativ o luna i s-a facut o ancheta sociala,iar acum am fost la casa de pensii si am primit decizia care este Negativa. Ce se poate face in continuare ? (Mama inca nu este recuperata, nu poate muncii) . Ce pot scrie in contestatie? multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare gresita in grad de handicap sophie sophie Mama mea a facut in iunie 2014 (la 75 de ani) un accident vascular cerebral ischemic pe o artera cerebrala principala si a ramas cu sechele accentuate (nu ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pensiei de invaliditate orhideea2 orhideea2 Va rog a-mi da raspuns la o problema ce ma framanta de cateva luni. O ruda a mea, a fost pensionata pe caz de boala de catre INMRCM Bucuresti. La un an ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ale_frumusikalove ale_frumusikalove Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de ... (vezi toată discuția)