avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta de clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta de clasare

In luna noiembrie 2014, ca parte vatamata am inaintat o plangere penala impotriva unei persoane deoarece am fost amenintata si mi s-a distrus bunurile . Dupa o anumita perioada am revenit la sediul politiei si mi-am retras plangerea prealabila cu conditia ca persoana sa isi i-a angajamentul in scris ca ma v-a lasa in pace , iar acum am primit referatul cu propunerea de clasare in care NU este mentionat ca persoana inculpata si-a dat angajamentul in scris ca nu mai are subiect de discutie cu niciunul dintre membrii familiei mele, ( am sunat la sediul de politie si agentul de politie mi-a spus nu si-a dat angajamentul in scris si nu mi-a dat mai multe detalii) cheltuielile judiciare tot eu trebuie sa le platesc ,Ce as putea sa fac in continuare ? Cum pot formula o plangere impotriva ordonantei ca doresc respectate conditiile care le-am pus.?
Cel mai recent răspuns: mm1232 , utilizator 11:22, 13 Februarie 2015
Buna ziua!

Puteti face o plangere impotriva solutiei. Insa daca dvs. v-ati retras plangerea prealabila, consider ca este lipsit de efect acest demers.

Cu stima.
da ,dar consider ca am fost neindreptatita deoarece eu am specificat ca imi retrag plangerea cu conditia ca persoana in cauza sa-si ia angajamentul .
Atunci specificati acest lucru in plangere. Aveti grija, ca plangerea impotriva solutiei de clasare se face in termen de 20 de zile de la primirea ordonantei.

Mult succes!

Cu stima.
Cheltuielile judiciare pot creste ? Prima data nu am stiut ca trebuiesc sa mentionez ca, cheltuielile sa fie suportate de partea vinovata dar va intreb pot mentiona acum in plangerea impotriva solutiei de clasare?
Inainte de retragerea plangerii trebuia sa incheiati dvs un acord cu persoana respectiva in sensul dorit, pe organul de urmarire nu il intereseaza conditiile dvs, ati retras plangerea, a clasat dosarul, din punctul meu de vedere depuneti plangere degeaba.

Alte discuții în legătură

Plângere penală Adrian1801 Adrian1801 Bună seara, am făcut o plângere penală fostei soţii pentru neplata pensiei alimentare, plângerea a fost făcută la Parchetul din Ploiești, apoi a fost ... (vezi toată discuția)
Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor ... andreeabrd28 andreeabrd28 Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor fi specificate si detalii? gen impotriva cui am facut plangere si de ce. (vezi toată discuția)