avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor ...

Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor fi specificate si detalii? gen impotriva cui am facut plangere si de ce.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 16:15, 17 Iunie 2021
Da, ordonanta de clasare trebuie sa cuprinda fapta care face obiectul urmăririi penale, încadrarea juridică a acesteia și, după caz, datele privitoare la persoana suspectului sau inculpatului.
Am inteles, dar cat ar putea dura sa primesc aceasta ordonanta? Am retras plangerea acum o luna jumate si niciun semn. Precizez si faptul ca am retras-o la Iasi, locuind aici si am fost audiata tot aici, insa dosarul este la Cluj.
Având în vedere ca e în Cluj, e posibil ca încărcătura dosarelor sa fie destul de mare.
O veti primi. Se comunica.
Primesc si un telefon inainte?
nu.

Alte discuții în legătură

Confirmarea propunerii de neincepere a urmaririi penale ma va afecta pe viitor? horim horim In primul rand, sunt elev, nu am legatura cu acest domeniu, prin urmare nu am cunostinte prea bogate legate de domeniul juridic. As incepe prin a explica ... (vezi toată discuția)
Parcurs plangere penala razmar razmar Buna ziua, Doresc sa depun o plangere penala, insa am o nedumerire. Imi puteti spune va rog cine poate citi plangerea penala, in afara de organele de ... (vezi toată discuția)
Ordonante emise de org judiciar cercetare penala mary6 mary6 Buna ziua.Daca o plangere penala pt infractiunile de furt,amenintare,abuz de incredere,a fost respinsa de parchet de doua ori prin ordonanta in temeiul art ... (vezi toată discuția)