avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta de clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta de clasare

In luna noiembrie 2014, ca parte vatamata am inaintat o plangere penala impotriva unei persoane deoarece am fost amenintata si mi s-a distrus bunurile . Dupa o anumita perioada am revenit la sediul politiei si mi-am retras plangerea prealabila cu conditia ca persoana sa isi i-a angajamentul in scris ca ma v-a lasa in pace , iar acum am primit referatul cu propunerea de clasare in care NU este mentionat ca persoana inculpata si-a dat angajamentul in scris ca nu mai are subiect de discutie cu niciunul dintre membrii familiei mele, ( am sunat la sediul de politie si agentul de politie mi-a spus nu si-a dat angajamentul in scris si nu mi-a dat mai multe detalii) cheltuielile judiciare tot eu trebuie sa le platesc ,Ce as putea sa fac in continuare ? Cum pot formula o plangere impotriva ordonantei ca doresc respectate conditiile care le-am pus.?
Cel mai recent răspuns: mm1232 , utilizator 11:22, 13 Februarie 2015
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală Adrian1801 Adrian1801 Bună seara, am făcut o plângere penală fostei soţii pentru neplata pensiei alimentare, plângerea a fost făcută la Parchetul din Ploiești, apoi a fost ... (vezi toată discuția)
Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor ... andreeabrd28 andreeabrd28 Intr-o ordonanta de incetare pt retragerea unei plangeri, vor fi specificate si detalii? gen impotriva cui am facut plangere si de ce. (vezi toată discuția)